Welcome to Liber.

The Liber was founded at the beginning of 2014. It celebrates healthy, vegetarian & delicious recipes created from natural ingredients. These tasty recipes can be enjoyed in our bar.

Lire la vidéo

Delicious

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tasty

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Healthy

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Our Food Collection

The best way to experience our wide collection of sweets is to visit the store. Follow the aromas and choose the most enticing sweets to satisfy your palate.

Special Offer

Handcrafted delights that instantly brighten up your day. Whether its chocolate, vanilla or cinnamon, we use the finest ingredients to produce these mouth watering artifacts.

Tasty Breakfast

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis pulvinar 

Tasty Breakfast

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis pulvinar 

Tasty Breakfast

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis pulvinar 

Lire la vidéo

Travailler avec Daniel Bilodeau (D-Bill), c’est avant tout le plaisir de collaborer avec un artiste authentique, attachant, dédié et généreux. À l’image de ses produits, il apporte un vent de fraîcheur culinaire et un soupçon de douce folie, via son côté D-Bill et épicé.

Coaching en entreprise Centre de formation Fierbourg

Daniel Bilodeau a fait preuve d’un réel professionnalisme et d’une rigueur à tout épreuve. C’est un atout majeur de l’entreprise.

Mont Tourbillon

Chez Tiguidou, il y a certainement de l’alchimie dans l’air : Le chef Daniel Bilodeau change les petits fruits de l’Île, non pas en confiture (ce serait trop simple), mais en ode au terroir.

Confitures Tiguidou